ÖĞLE ARASI İÇİN GİRİŞ ÇIKIŞ SAATLERİ

ÖĞLE ARASI İÇİN GİRİŞ ÇIKIŞ SAATLERİ

05.09.2021 2528

          Okulumuzda saat 12.05 ile 13,00 arasında 55 dakikalık "Öğle Tatili" uygulaması yapılmaktadır.(Okul idaresi tarafından giriş ve çıkış saatlerinde yapılacak değişiklikler ayrıca duyurulacaktır.)      

           Bu sürede öğrenci; mümkünse evine giderek dinlenecek, öğle yemeğini yiyecek, diğer ihtiyaçlarını giderecek ve 13.00' da tekrar okula dönmüş olacaktır.       Okulda kalan öğrenciler, öğle yemeklerini okul kantininde yiyeceklerdir. Kalan sürede ise; nöbetçi öğretmen gözetiminde belirlenen alanlarda ihtiyaçlarını giderip, mevsim şartlarına göre bahçede oynayarak veya sınıflarında bulunarak bu tatil süresini geçireceklerdir.   Bu süre; ders ya da sınıf öğretmeni kontrolünde planlı bir Eğitim-Öğretim saati olarak yorumlanmamalıdır.      

             Güvenlik açısından öğle tatilinde okul dışına çıkacak öğrenciler için "Okul Dışına Çıkış İzin Belgesi yapılacaktır. Bu nedenle öğle tatilinde okul dışına çıkacak öğrencilerin velilere ulaştırılan Okul Dışına Çıkış İzin Belgesini  bizzat okula gelip doldurarak ilgili müdür yardımcısına teslim etmesi gerekir.       

            Ayrıca; ders saatleri içerisinde hiçbir öğrenci okul dışına bırakılmaz. Herhangi bir nedenle ders saatlerinde okul dışına çıkması gereken öğrenci olursa; mutlaka velisi tarafından okul idaresinden izin alınacak ve izin kâğıdı sınıf öğretmenine teslim edildikten sonra velisi ile birlikte okul dışına çıkılacaktır. İzin kâğıdı olmayan öğrenci, velisi ile de olsa okul dışına çıkarılmayacaktır.       Sağlıklı ve başarılı bir Eğitim-Öğretim yılı dileğiyle,          

 

Not: Veli İzin Dilekçesini, Okul Dışına Çıkış İsteğinde Bulunan Öğrenci Velilerimiz, 11/09/2021 tarihine kadar Doldurup Okul Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir...              

                                                                            Hacı Ali Mungan Ortaokulu Müdürlüğü  12-09-2021